In Dutch Masters of Motocross, EMX 250, ONK 250

Het Carglass Honda team heeft een overeenkomst gesloten met Freek van der Vlist voor seizoen 2018.

Van der Vlist finishte dit jaar op een vijfde plaats in de Dutch Masters of Motocross MX2 en scoorde dit jaar een top tien plaats in het wereldkampioenschap MX2 in Indonesie. Daarnaast scoorde hij in de negen Grand Prix wedstrijden waarin hij aan de start kwam tien keer.

Helaas kon van der Vlist het seizoen niet afmaken vanwege een sleutelbeen/schouderblessure die hij opliep in de laatste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Lichtenvoorde. Hier is hij nu goed van hersteld en kan fit aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen.

Het Carglass Honda team en van der Vlist gaan zich volledig richten op het rijden van het EMX250 Kampioenschap en de Dutch Masters of Motocross MX2. Mochten er in de kalender mogelijkheden zijn dan zal van der Vlist ook hier en daar wedstrijden om het wereldkampioenschap MX2 mee pakken.

Commentaar teammanager Patrick Claessens: ‘’We zijn heel blij dat we Freek hebben kunnen contracteren voor seizoen 2018. Freek behoort tot de Nederlandse top in de MX2 klasse en we helpen hem graag verder om zijn doelen te verwezenlijken. Binnen ons team zullen we alles in het werk stellen dat het hem aan niets ontbreekt zodat we samen voor goede resultaten kunnen knokken.’’

Commentaar Freek van der Vlist: ‘’Het geeft me een goed gevoel dat ik een overeenkomst heb kunnen sluiten met het Carglass Honda team. De EMX250 klasse is een competitieve klasse maar gezien de ervaring die ik in het wereldkampioenschap MX2 heb opgedaan en met het team achter mij, gaan we zeker een gooi doen naar goede resultaten, ik ga gemotiveerd de winter in.’’

In de komende periode zal het Carglass Honda team de verdere samenstelling van het team bekend maken!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search