In Dutch Masters of Motocross

Freek van der Vlist is in de tussenstand om de Dutch Masters of Motocross 250 de top tien binnen gekomen. Met twee keer een dertiende plaats tijdens de tweede wedstrijd in Axel is van der Vlist opgeklommen naar een tiende plaats.

Na zijn schouderblessure had Freek zich goed voor kunnen bereiden op de wedstrijd in Axel. In de tijdtraining was het erg druk op het circuit en hierdoor moest Freek even zoeken naar het juiste ritme. Naarmate de sessie vorderde begon het steeds beter te gaan en dit zorgde ervoor dat hij met een goed gevoel de eerste manche in kon.

Bij de start van de eerste manche kwam Freek slecht weg maar toch kwam hij op een elfde plaats uit de eerste bocht. Helaas kon de crosser uit Apeldoorn absoluut niet in het juiste ritme komen en was meer met zichzelf in gevecht dan met de concurrentie. Dit zorgde ervoor dat hij genoegen moest nemen met een dertiende plaats.

De start van de tweede manche was een stuk beter en ditmaal kon hij als vijfde aan de wedstrijd beginnen. Ook in deze manche kon Freek het juiste ritme niet gevonden krijgen en finishte daardoor opnieuw als dertiende.

In de tussenstand om de Dutch Masters of Motocross 250 bezet Freek na twee wedstrijden de tiende plaats. De eerstvolgende wedstrijd van de Dutch Masters is op 30 mei in Rhenen.

Daguitslag Dutch Masters 250:
1 Henri Jacobi 44 Pnt
2 Ben Watson 40 Pnt
3 Davy Pootjes 36 Pnt
4 Mikkel Haarup 30 Pnt
5 Tom Vialle 28 Pnt
14 Freek van der Vlist 16 Pnt

Tussenstand Dutch Masters 250:
1 Henri Jacobi 94 Pnt
2 Jago Geerts 65 Pnt
3 Ben Watson 62 Pnt
4 Davy Pootjes 58 Pnt
5 Adam Sterry 56 Pnt
10 Freek van der Vlist 34 Pnt

Recent Posts

Start typing and press Enter to search