In ONK500

Het Open Nederlands Kampioenschap ging afgelopen zondag van start in Arnhem maar dit gebeurde helaas zonder Freek van der Vlist.

De crosser uit Apeldoorn had tot dusver een hele goede voorbereiding genoten totdat hij een schouderblessure opliep. Van der Vlist heeft in de aanloop op de wedstrijd nog een keer geprobeerd om te rijden omdat hij graag aan de start wilde komen maar helaas was dit absoluut niet mogelijk.

Van der Vlist zal binnenkort een operatie moeten ondergaan om het probleem te verhelpen. Daarna zal hij door middel van fysiotherapie zijn schouder weer sterk gaan maken en hij gaat proberen om zo snel mogelijk terug te kunnen keren in de wedstrijden.

Commentaar Freek van der Vlist: ‘’Het is heel jammer dat ik net nu de wedstrijden beginnen geblesseerd ben. De voorbereiding verliep heel goed maar vanwege de pijn in mijn schouder was het helaas niet mogelijk om door te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat er een operatie aan te pas zal moeten komen om het probleem te verhelpen en deze zullen we dan ook zo snel mogelijk uit laten voeren. Uiteraard proberen we zo snel mogelijk terug te komen maar dat de blessure volledig hersteld is voor nu het voornaamste doel.’’

Recent Posts

Start typing and press Enter to search